Efter skilsmässan Övrigt Skilsmässa med barn

Kändisar berättar om sin skilsmässa

Vi har samlat ett par läsvärda tidningsartiklar som hjälper när det är som värst under och efter skilsmässan. Ofta verkar kändisarnas liv helt perfekt och problemfritt. Precis som vilken annan människa som helst, vill man inte gärna visa att ens liv inte är på topp. Här har vi samlat artiklar från en del av de offentliga människor som vågar berätta om sin skilsmässa.

Tidningsartiklarna är hämtade från Amelia.se, Cafe.se, Mabra.se och GQ. Klicka på texten för att komma vidare till tidningsartikeln.

 

Denise Rudberg

Jag vågar mer efter skilsmässan

– Jag är väldigt bra på att trycka undan känslor, vilket fyller sin funktion under småbarnsåren, men jag var inte alls trygg, hade bara förträngt.

 

Angelica Lagergren

Jag fick åka till psykakuten

Det kom som en chock. Även om tankarna hade slagit henne då och då den senaste tiden – att det var något som inte stämde, det var inte helt bra mellan dem, de borde prata med varandra. Men att han skulle säga att han ville skiljas. Bara så där, rakt upp och ner. Det hade hon aldrig trott.

 

Erik Haag

Skilsmässan var min största livskris

Erik och Martina Haag skiljde sig i augusti 2013 och sedan dess har det ryktats mycket om anledningen. Tv-profilen har tidigare inte pratat om skilsmässan men gör det i en ny intervju med Café.

 

Anitha Schulman

Det var som ett krig hemma

– Jag var beredd att fortsätta kämpa men Calle ville inte längre, han ville bara bort. Jag var i chock länge innan det sjönk in, och då kom alla frågorna: Vad betyder det här för barnen? För vårt boende? För resten av våra liv?

 

Kalle Moraeus

Obegripligt

– Jag har haft en jävla tung period alltså. Det tar tid att hämta sig från en sådan sorg och en sådan omstart och förändring i livet, berättar han och fortsätter förklara:

– Man skiljer ju sig inte bara från en person, man skiljer sig ju från precis hela jävla livet liksom. Och det slog ner som en.. det kan man ju inte veta. Det handlar om att hålla näsan ovanför vattenytan.

 

Brad Pitt OBS! På engelska

Divorce, quitting drinking, and becoming a better man

And it’s hit me smack in the face with our divorce: I gotta be more. I gotta be more for them. I have to show them. And I haven’t been great at it.

 

Izabella Scorupco

Har hittat lugnet

– De senaste två åren har varit jobbiga. Jag fick för mig att tiden efter separationen skulle bli början på ett nytt liv och tänkte: ”Okej, nu ska jag göra det här och det här …” Men det blev inte så. Istället hamnade jag i en situation med delad vårdnad om ett barn..

 

Pernilla Andersson

Jag gick verkligen sönder

– När skit kommer så kommer det ofta i samlad trupp. Jag gick verkligen sönder den här gången. Musiken jag skrev var en del av helandet.

 

 

 

 

 

 

Om författaren

Lenia

Kommentera

Klicka här för att skriva en kommentar